Радио Милева

Дарко Лазиќ повторно во инвалидска количка (фото)

Дарко Лазиќ повторно во инвалидска количка (фото)

Дарко Лазиќ во октомври претходната доживеа тешка соообраќајна несреќа  кога неговиот автомобил излета од автопат додека се враќал кон неговиот дом.

Меѓутоа, Дарко иако се чувствува многу подбро изгледа дека има уште проблеми со движењето.

Имено, екипата на „Папарацо лов“ снимиле како службени лица на аеродром го возат Дарко во инвалидска количка бидејќи се уште не може убаво да оди.

Исто така, додатен проблем е тоа што Лазиќ има вишок на килограми, па тоа му го отежнува одењето.

Кога вработените го довеле до автомобилот, Дарко со потешкотии направил неколку чекори и влегол во возилото.

За потсетување, Лазиќ во ноември има закажно два концерти во Сава Центар бидејќи сака да се заблагодари на публиката.

фото: папарацо лов

Останати вести од Радио Милева