Радио Милева
новогодишна обзнана

Дарко Лазиќ облечен како Дедо Мраз не ја симнува насмевката од лице, додека неговата вереница – секси Баба Мразица му седи в скут (ФОТО)

Дарко Лазиќ облечен како Дедо Мраз не ја симнува насмевката од лице, додека неговата вереница – секси Баба Мразица му седи в скут (ФОТО)

Дарко Лазиќ, кој на 23-ти октомври доживеа сериозна сообраќајна несреќа, во моментов е во бањата во Младеновац, каде што се опоравува.
Со Дарко се неговата бремена девојка Марина Гагиќ и мајка му Бранка, кои се обидуваат да му ги разубават деновите, но и да се погрижат Дарко да има сè што му треба.

Марина е задолжена за насмевката на дарко, што може да се види по последната фотографија што ја споделила на нејзиниот профил на Инстаграм.

При тоа познато е дека двојката очекува дете. Пред Нова Година, обајцата решиле да го откријат полот на бебето, а начинот на кој тие го сторија тоа,  воодушеви многумина.
Имено, Дарко и Марина  облечени како Дедо Мраз и Баба Мразица,  во станот ја објбзнанија и прославија веста дека ќе добијат машко дете на оригинален начин.
Марина, во костим како секси Баба Мразица му седи на Дарко – Дедо Мраз в скут, а во рацете држи син балон на  кој пишува: Момче!

Останати вести од Радио Милева