Радио Милева
Секогаш има доза на страв

Дарко Лазиќ: „Коронавирусот се појави и побегна од мене“

Дарко Лазиќ: „Коронавирусот се појави и побегна од мене“
фото:дарко лазиќ/инсатграм

Состојбата со вирусот корона и во Србија станува се посериозна, па постојано се воведуваат нови мерки со цел да се намали бројот на заразени, а Дарко Лазиќ е сигурен дека нема да се зарази.

Пејачот објасни дека за време на настапот нема директен контакт со публиката, и дека тие се од едната, а тој од другата страна.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Исто така, Дарко објасни дека стравот од инфекција е секогаш присутен, но исто така и дека сака да зборува за тоа како короната избегала од него.

“Во ред е, генерално. Сега, има ли страв, добро, секогаш има некоја доза страв … Знаете како, како што би рекол, вирусот корона кога првпат се појави прво што направиизбега од мене!”, се пошегува пејачот.

Останати вести од Радио Милева