Радио Милева
доме мој...

Дарко Лазиќ има со уште нешто да се пофали, а не е раѓањето на синот: „Уште малкуууу“! (ФОТО)

Дарко Лазиќ има со уште нешто да се пофали, а не е раѓањето на синот: „Уште малкуууу“! (ФОТО)

Пејачот Дарко Лазиќ и неговата свршеница Марина Гагиќ наскоро би требале да се вселат во новиот дом пред таа да се породи и на свет да го донесе нивното прво заедничко дете.

Како што е познато марина треба да се породи воо јули, па затоа на Дарко му се брза куќата да биде готова пред да се роди малиот Алексеј, како што решија да му дадат име на синот. Пејачот успешно закрепнува но и секојдневно ја контролира изведбата на работите на новата куќа во родниот Брестач во која треба да се вселат.  Тој е задоволен со екот на изведбата за што се пофали и со фотографија на Инстаграм:

„Уште малкууууу“ – напишал Дарко, очигледно задоволен од тоа како напредуваат работите.

 

Останати вести од Радио Милева