Радио Милева

Дарко Лазиќ бесен на поранешната сопруга Ана Севиќ: Полуден поради оваа нејзина постапка!

Дарко Лазиќ бесен на поранешната сопруга Ана Севиќ: Полуден поради оваа нејзина постапка!
фото:инстаграм/дарко лазиќ

Пејачот Дарко Лазиќ ја обвинува својата поранешна сопруга, пејачката Ана Севиќ, што не ја видел ќерка си Лорена веќе два месеци.

Ана вели дека Дарко е виновен за лошата врска со својата ќерка затоа што тој е неодговорен.

– За што зборува? Па, јас не ја однесов ќерка ми на море два месеци, разбесна Лазиќ.

Пејачот вели дека едвај чекал да ја види ќерка си.

– Не сум ја видел за два месеци. Јас не би зборувал многу за тоа, затоа што на крајот, излегува дека дека сум лошиот. Но, мислам дека луѓето имаат одлично гледаат каде е проблемот навистина – вели пејачот.

фото:инстаграм/ана севиќ

Дарко исто така посочува дека и дал дозвола на Ана да ја однесе ќерката во Црна Гора на одмор, но, таа не го почитувала договорот.

– Да, но таа не го почитуваше договорот. Требаше помалку време да остане, а не два месеци. Јас нема да направам сцени за тоа. Верувам дека сè ќе дојде на свое на крајот. Сега сè ми е пресно – и разводот и гневот, сеедно. За две, три години, Ана, нејзиното момче, Марина и јас ќе седнеме и заедно ќе пиеме кафе. Нормална е тензијата, тврдоглавоста и суетата да бидат присутни на почетокот – истакнува Дарко, а на прашањето дали проверува како момчето на Ана, Даниел, се однесува кон Лорена, одговара:

– Најдобро е тој да биде добар. За сега е така, мислам дека сè е супер. Се додека тој е љубезен со моето дете, јас ќе бидам и со него, завршува Лазиќ.