Радио Милева

Дара Бубамара си ја унакази кожата, ова ниту пари не можат да го сокријат (фото)

Дара Бубамара си ја унакази кожата, ова ниту пари не можат да го сокријат (фото)
фото:дара бубамара инстаграм

На снимањето на новогодината емисија на ДМ сат, пејачката дара Бубамара беше фотографирала во доста лошо издание, а објавените фотографии на српски „Еспресо.рс“ и „Курир.рс“, сигурно нема да и се допаднат.

Без оглед дали станува збор за крем за самопотемнување или некој друг третман, само таа си знае, но, неодамна се појави во издание кое привлече внимание.

фото: дамир дервишагиќ

И покрај тоа што сјаеше од глава до пети, нејзината боја на кожа изгледаше лошо.

фото: дамир дервишагиќ

На овие фотографии шминката постигна спротивен ефект од посакуваното.

Останати вести од Радио Милева