Радио Милева

Дара Бубамара првпат пред камерите проговори за секс скандалот

Дара Бубамара првпат пред камерите проговори за секс скандалот

Дара Бубамара неодамна се најде во скандал кога на социјалните мрежи објави видео на кое се задоволува со секс играчка.

Таа без срам призна дека згрешила и дека не е наместено, а сега првпат пред камерите се огласи за ситуацијата.

„Единствено добро е да бидете искрени. Особено во време на интернет, социјални мрежи, ништо не може да се сокрие. И кога нешто ќе ми се случи, јас тоа ќе го кажам така. Јас можам да кажам дека ме нападнале хакери, но јас сум искрена“ изјави Дара во една емисија.