Радио Милева
се избламира...

Дара – Бубамара ги омаловажи другите велејќи дека синот не и учи во „селско училиште“ туку оди во приватна школа, а еве што школо има таа завршено!

Дара – Бубамара ги омаловажи другите велејќи дека синот не и учи во „селско училиште“ туку оди во приватна школа, а еве што школо има таа завршено!

Пејачката Дара Бубамара се најде на столбот на срамот, откако јавно се избламира објаснувајќи дека нејзиниот син не оди во „селски училишта“, туку во приватно, во кое учат и децата на други успешни родители, политичари и спортисти, кои многу добро знаат која е таа.

По оваа изјва, откако на социјалните медиуми ја растргнаа, Дара се вклучи во живо во живо на Инстаграм и рече дека „немала намера некого да прозве или омаловажи“.

Што се однесува до пејачката, како што истакна во една прилика, таа вонредно завршила сообраќајна школа.  бидејќи не можела редовно да посетува часови зошто нон-стоп имала настапи и посекоја вечер пеела. Толку многу сакала да пее, од што живее со децении до ден денес, што наводно морала да го жртвува целото свое образование.

Останати вести од Радио Милева