Радио Милева

Дара Бубамара е уверена дека австралиската претставничка на Евровизија ја копира, а има и доказ (фото)

Дара Бубамара е уверена дека австралиската претставничка на Евровизија ја копира, а има и доказ (фото)
фото:инсатграм/дарабубамара

Фолк пејачката Дара Бубамара ја следела првата евровизиска вечер, а кога е музиката во прашање и српската претставника Невена Божовиќ, немаше што да коментира, но затоа и „се закачи“ на претставничката од Австралија.

Имено, Дара на својот Инсатграм профил на кусите приказни објави фотографија на која се спореди со австралиската претставничка.

Дара сакаше да покаже дека таа од поодамна носела таков аксесоар на главата, односно круна, која навидум не е ниту иста со нејзината.

Сепак, Дара Бубамара е уверена дека била инспирацијата за ваквиот изглед.

Останати вести од Радио Милева