Радио Милева

Дамата од спотот за хитот на Жељко Самарџиќ: Тажната грлица од неговата песна сега има 42 години и е милионерка (ФОТО)

Дамата од спотот за хитот на Жељко Самарџиќ: Тажната грлица од неговата песна сега има 42 години и е милионерка (ФОТО)

Жељко Самарџиќ  своевремено го имаше големиот хит „Грлица“, песна со која стана познат и популарен, а во видеото за неа соработуваше со Сандра Мељениченко.

Имено, таа ја имаше главната улога  во видеото за неговата „Грлица“. Нејзиното убаво лице  и денес на многумина им се појавува пред очи веднаш штом ги слушнат познатите стихови: „Што тоа најде во мене, моја тажна грлице?“

За поранешната членка на групата „Моделс“, кој во тоа време сè уште го носеше моминското презиме Николиќ, познатиот пејач има само зборови на пофалба, иако тие веќе не се оддамна во контакт.

„Немам никаков контакт со Сандра. Таа е многу успешна жена, има прекрасен брак, дечиња … Се сеќавам на неа како на една убава девојка која имаше прекрасна улога во моето видео, а и самата помисла на неа секогаш ме потсетува на нешто убаво“ –  ќе рече Жељко.

Останати вести од Радио Милева