Радио Милева

Дали Елена Ристеска со оваа теорија за љубовта му прати порака на момчето?: „Не ме заслужуваш…“

Дали Елена Ристеска со оваа теорија за љубовта му прати порака на момчето?: „Не ме заслужуваш…“
фото:елена ристеска/инстаграм

Нашата позната пејачка Елена Ристеска е меѓу оние јавни личности кои не преферираат да откриваат детали од својата приватност пред медиумите и јавноста.

Долг период за Елена се појавуваа написи во кои се пишуваа разни шпекулации на кои таа немаше пракса да се огласува за потврда или демант.

Но, пред околу еден месец се појави информација дека Елена има нова љубовна врска со скопјанецот Филип Арсовски, а на изнанадување таа реши да го прекрши своето правло и веднаш се огласи со потврда дека нешто ново и се случува кога е љубовта во прашање.

фото:елена ристеска/инстаграм

Но нештата тука и стивнаа, па наместо нови фотографии со саканиот, Еленче остана дискретна и мистериозна, барем на социјалните мрежи, а изненадува и нејзината последна објава на Инстаграм каде има своја теорија на љубовта во која пишува:

-Ако не ме сакаш со мојата работа, тогаш не ме заслужуваш кога победувам!, гласи објавата на Елена која дури ја долови и сликовито за да стане појасно.

Дали ова беше упатено некому за јасно да го посочи својот став и гледиште, знае најдобро самата, а другата страна веројатно сама ќе се препознае во напишаното.

Останати вести од Радио Милева