Радио Милева

Честитки за големиот ден на Каролина Гочева и Михаил Корубин

Честитки за големиот ден на Каролина Гочева и Михаил Корубин
фото:каролина гочева/инсатграм

Свадбите оваа 2020 година беа вистинска реткост, само оние интимните во мал круг на пријатели и семејствата.

Поради коронавирусот, останаа само сеќаваќањата, фотографиите и видеата од свадбените прослави, особено кога доаѓа денот на годишнината.

На 23-ти септември 2017 година, односно пред три години се случи свадбата на пејачката Каролина Гочева и уметникот Михаил Корубин.

 

View this post on Instagram

 

23.09.2017 ❤️

A post shared by Karolina Goceva (@karolinagocheva) on

Каролина како и секогаш си остана резервирана и по овој повод кога се во прашање соција,ните мрежи, но затоа обожавателите и медиумите не заборавија да им честитаат и да се потсетат на денот на свадбата која се случи на спортскиот аеродром „Стенковец“.

 

View this post on Instagram

 

23.09.2017 ❤️

A post shared by Karolina Goceva (@karolinagocheva) on

Пејачката отсекогаш сакала да ја чува приватноста за себе, па така и овој пат не сподели некоја емотивна порака или момент од здравица за годишнината, како што тоа го прават повеќето.

Останати вести од Радио Милева