Радио Милева
семејно внимание

Цел регион бруи за новото момче на Наташа Беквалац, а таа се огласи на социјалните мрежи и ги замолче љубопитните!

Цел регион бруи за новото момче на Наташа Беквалац, а таа се огласи на социјалните мрежи и ги замолче љубопитните!

Откако Наташа Беквалац доби Букет прекрасни рози како роденденски подарок, целиот регион се празшуваше кој е мистериозниот подарувач на букетот за нејзиниот 39-ти роденден!?

Медиумите, како и социјалните мрежи веднаш почна да вријат и беа преплавени со претпоставки за можниот џентлмен, нагаѓајќи дали има и кој е новото момче на русокосата пејачка?

За да не ги држи во неизвесност, Беквалац  се огласи на социјалните мрежи и ги замолче љубопитните!

„Букетот го добив од мајка ми и татко ми,  а напишав порака: те сакам, затоа што истата стои и на мојот ѕид. Момче не ми треба ниту на слика, така што…  без паника“ – напиша Беквалац.