Радио Милева

Цеца вплеткана во измама: „Ќе реагира мојот менаџер“

Цеца вплеткана во измама: „Ќе реагира мојот менаџер“
фото: петар марковиќ/рас србија

Поради пандемијата со коронавирусот, многумина пејачи со месеци немаат настапи, а српската пејачка Цеца Ражнатовиќ беше изненадена од информацијата дека за Нова година заедно со Радиша Трајковиќ Ѓани како што пишува на многу сајтови.

Имено, фолк ѕведата тврди дека таа не договорила настап за новогодишната ноќ и дека нејзиното име е злоупотребно.

„Немам закажано настап, од каде тоа? Да имав закажано ќе се знаеше каде пејам, тоа не може да се сокрие“, вели Цеца а кога дозна дека има и реклама беше изненадена.

„Јас ова првпат слушам. Тоа не е точно. Да е вистина, немаше да кријам. Да не ме прашавате немаше да знам. Ќе се јавам на менаџерот да реагира“ одговори Ражнатовиќ.

Останати вести од Радио Милева