Радио Милева

Цеца им подготви изненадување на синот и снаата за свадбата

Цеца им подготви изненадување на синот и снаата за свадбата
фото:цеца ражнатовиќ/инстаграм

Богдана Родиќ и Веjко Ражнатовиќ ќе се возат во луксузен олдтајмер од нејзината куќа до црквата, а потоа и до салата за свадбената веселба.

Овој детаљ е идеја на Цеца, а откако младенците слушнаа за што станува збор, станаа многу нетрпеливи за големиот ден кога ќе се случи свадбата.

фото:цеца ражнатовиќ/инстаграм

„Цеца предложи да изнајми луксузен автомобил „Ролс-Ројс“ и тоа да биде автомобилот на младите. Вељко со сватовите ќе оди по невестата во Тител, од каде што заедно ќе заминат во црква, па потоа и во хотелската сала каде ќе се случи веселбата. Кога Цеца ја кажа нејзината идеја, двајцата беа воодушевени за што побрзо да се договорат за сè. Цеца ги остави синот и снаата да го изберат моделот на овој луксузен автомобил кој ќе биде олдтајмер“, изјави добро информиран извор.

Останати вести од Радио Милева