Радио Милева

Бројката ќе ве шокира: Луна откри колку пати имала секс со Слоба во „Задруга“!

Бројката ќе ве шокира: Луна откри колку пати имала секс со Слоба во „Задруга“!

Со месеци назад, односот меѓу Луна Џогани и Слоба Радановиќ предизвикува бројни коментари, а нивните видеа каде разменуваат нежности завршија на сајт за возрасни.

Гостувајќи во емисијата „Амиџи шоу“, Луна имаше задача да одговори колку пати имала интимни односи во „Задруга“.

Луна во почетокот не сомневала дали да одговори, но кога Кија Коцкар и рекол дека слободно може да одговори таа изјавила „Па четериесет пати“.