Радио Милева

Брена со хеликоптер се спушти меѓу публиката и го повтори спектаклот од пред 30 години (фото)

Брена со хеликоптер се спушти меѓу публиката и го повтори спектаклот од пред 30 години (фото)
фото:инстаграм/лепа брена

Една од најголемите музички ѕвезди на Балканот, Лепа Брена (58), направи спектакл пред околу 10.000 луѓе минатиот петок во Требиње!

Покрај добрите песни и безвременските хитови кои ги уживаат сите генерации, кои хорски се пееја низ целиот концерт, фолк дивата и направи на публиката атракција со тоа што слета со хеликоптер, исто како во Софија пред повеќе од три децении.

фото:инстаграм/лепа брена

За атракцијата да биде уште поголема, Брена во хеликоптерот ја возеше жена, Тамара Бодирога.

фото:инстаграм/лепа брена

Тамара е сопруга на Родољуб Драшковиќ, која е сопственик на величествената зграда Град Сонце, како и на хеликоптер од каде Брена го гледаше Дучиќ од воздух.

фото:инстаграм/лепа брена

Домаќините ја запознаа со карактеристиките и историјата на градот и уживаа во локалните вина и традиционалната храна на областа.

Останати вести од Радио Милева