Радио Милева

Бред Пит: „Се криев и пушев марихуана, а сега конечно излегувам и живеам“

Бред Пит: „Се криев и пушев марихуана, а сега конечно излегувам и живеам“
фото: тањуг/ап

Бред Пит (55) важи за еден од најпопуларните актери, а својата кариера ја градеше со деценции.

Тој вели дека со текот на времето тешко можел да се носи со популарноста. Во интервју за „New York Times“  актерот открива дека во текот на 90тите не му годела популарноста и славата.

„Поголемиот дел од времето го поминував криејќи се и пушејќи марихуана. Ми беше многу непријатно поради преголемото внимание“ вели Бред.

фото: тањуг/ап

Тој потенцираше дека престанал да користи марихуана оној момент кога сфатил дека се чувствува затворено.

„Сега излегувам и живеам, а луѓето се „кул“, вели актерот и објаснува дека престанал да се крие кога сфатил дека благодарение на неговите филмови луѓето се чувствуваат подбро.

фото: фокс њус

“Не се обидувам да кажам дека некој треба да биде восхитен од мојата големина, туку дека имам можност на некого да му го разубавам денот. Тоа е реткост”, навел Бред.

Останати вести од Радио Милева