Радио Милева
различни и енергични

Борка, мајката на Александра Пријовиќ: „Јас и мојата ќерка немаме ништо заедничко, освен едно!“ (ФОТО)

Борка, мајката на Александра Пријовиќ: „Јас и мојата ќерка немаме ништо заедничко, освен едно!“ (ФОТО)

Мајката на Александра Пријовиќ, сега Живојиновиќ, Борка Михајловиќ, признава дека нејзината ќерка не личи на неа, и дека таа е најмногу физички слична со нејзиниот татко и баба. Сепак, тие две имаат некои сличности, а станува збор за… енергијата.

„Ние двете навистина немааме ништо заедничко во однос на изгледот. Таа апсолутно не личи на мене. Таа многу повеќе личи како татко и’  и баба и’. Немаме исти очи, нос, исти црти на лицето.

Но, има нешто за што многумина велат дека таа е иста мајка и. Само кога таа ќе престане да пее, тогаш се случува нешто и таа е иста јас“ – објасни Борка.

Фото: Зоран Јевтиќ/Инстаграм принсткрин

Останати вести од Радио Милева