Радио Милева

Блесна сонцето и Гавазова се разголи: За добредојде на летото пукаше шампањ и порача – „чао корона“ (фото)

Блесна сонцето и Гавазова се разголи: За добредојде на летото пукаше шампањ и порача – „чао корона“ (фото)
фото:сузана гавазова/инсатграм

Изминатиот продолжен карантински викенд, пејачката Сузана гавазова си го направи да и биде што поисполнет и поубав.

Штом сонцето посилно светна, Сузе се соблече во костим за капење, уживаше во базен и џакузи, а тоа мораше и симболично да го обележи.

фото:сузана гавазова/инстаграм

Топлото време, Гавазова вели дека и носи претчуство дека короната ќе ја снема, па затоа отвори и шампањ.

фото:сузана гавазова/инстаграм

-Да наздравиме драги мои! Ни доаѓа летото и имам претчувство дека коронавирусот ќе го снема, ќе го победиме заедно со сонцето кое силно свети за нас, пишува Гавазова.

фото:сузана гавазова/инстаграм

Од твоја уста во Божји уши Сузе!

Останати вести од Радио Милева