Радио Милева
си го „испил“ умот

Бившиот на Кија Коцкар пијан бркал луѓе со сатар по улица да ги убие, а полицијата едвај го спречила!

Бившиот на Кија Коцкар пијан бркал луѓе со сатар по улица да ги убие, а полицијата едвај го спречила!

Поранешното момче на Кристина Кија Коцкар, Вукадин Гојковиќ, попознат како раперот Вук Моб, кога е пијан, не знае што прави.

Така, како што самиот признал, во една таква прилика со сатар в рака трчал по улица, да ги удри луѓето! Тој признал дека тоа е неговото најлошо пијанство:

„Се сеќавам дека бев пијан со сатар во мојата рака, трчав по неколку луѓе кои не ги ни знам. Додека трчав зад нив, еден човек ме удрил со кожен ремен по главата, а јас тоа не го ни почувствував, па не го ни паметам“ – изјавил Вук за” Информер “.

„Некој ги повика полицајците и успеаа да ме совладаат и да ми го одземат сатарот. Потоа ги нападнав и нив, па ме уапсија. Мислев декаво станица  ќе го убијат Бога во мене, но – не го сториа тоа! На крајот се’ заврши добро, бидејќи ако не ме запреа, можев да убијам некого. Не сакаам ниту да помислам што можеше да се случи. После тоа, престанав да пијам!“ – ја завршува својата пеиказна раперот.

Останати вести од Радио Милева