Радио Милева

Би ја препознале ли Марјана Станојковска со новиот имиџ? (фото)

Би ја препознале ли Марјана Станојковска со новиот имиџ? (фото)
фото:марјана станојковска/инстаграм

Нашата позната ТВ водителка Марјана Станојкова, важи за една од најнегуваните дами од јавната сцена. Салоните за убавина секојдневно се нејзина локација за посета каде се разубавува.

Долгата руса коса е заштитен знак на Станојковска, која иако понекогаш знае да стави темна боја на перики, сепак нема храброст да ја обои косата во поинкава нијанса од русата.

фото:марјана станојковска/инстаграм

Но, има храброст да ја исече косата пократко.

Тоа го стори деновиве и покажа на својот Инстаграм.

Екстензиите често ги користи, но нејзината природна коса сега е доста пократка од она што сме навикнале да ја гледаме.

Како ви се допаѓа во ова издание?

Останати вести од Радио Милева