Радио Милева

Безобразен до „балчак“: Слоба во прегратките на старлетата Тамара Ѓуриќ ја пее песната што Луна му ја посвети

Безобразен до „балчак“: Слоба во прегратките на старлетата Тамара Ѓуриќ ја пее песната што Луна му ја посвети

Пејачот Слобова Радановиќ на себе го сврти вниманието во „Задруга“ кога се „смува“ со ќерката на Анабела,  Луна Ѓогани и на тој начин ја измами неговата сопруга Кија  Коцкар пред камерите.
По ова и Кија влезе во шоуто, а потоа овој љубовен триаголник беше главната тема до крајот на првиото продолжение од серијалот. Слоба потоа раскина со Луна, но и се разведе од Кија.

Сепак, тој не беше слободен за долго, па наскоро почна да се шпекулира дека има нова девојка, извесна бањалучанка по име Тамара Јанковиќ,  со која ги објави фотографиите на Инстаграм.

Дека Радановиќ секогаш бил во друштво на атрактивни девојки, сведочат уште неколку фотографии на Инстаграм, кои ги објави старлетата Тамара Ѓуриќ, од нејзиниот заеднички провод со Слобо.

Тамара и Слобо се гушкаат и на видеоснимката ја пејат песната „Само ноќва појави се“, која Луна му ја посвети токму нему.