Радио Милева

„Бев исплашена“: Дадилката на бебето на Беквалац даде изјава во полиција!

„Бев исплашена“: Дадилката на бебето на Беквалац  даде изјава во полиција!

Дадилката на децата на Наташа Беквалац, Ј.М дала изјава во полиција откако Лука Лазукиќ и нанесе повреди на Наташа.

Не смеела да излезе од собата, затоа што како што вели била многу исплашена.

Бев во соба и ме пробуди силното викање и галама. Без исплашена, седев така и не сакав да излезам излезам. Ништо не видов до 10 часот, која Лука ги зема своите работи и излезе од станот, а оттогаш не сум го видела, изјавила ддадилката во полиција, пишува Блиц.рс