Радио Милева

„Беше време да одам понатаму“: Марија Шерифовиќ одлучила да ги напушти „Ѕвездите на Гранд“

„Беше време да одам понатаму“: Марија Шерифовиќ одлучила да ги напушти „Ѕвездите на Гранд“
foto:Srbija Danas / Jelena Obradović

Марија Шерифовиќ е член на жирито “Ѕвездите на Гранда” веќе три години. Иако по првата сезона се шпекулираше дека ќе го напушти шоуто, пејачката остро го негираше тоа.

Сепак, се покажа дека Марија навистина сакаше им сврти грб на „Ѕвездите на Гранд“ во втората сезона.

– Точно е дека во текот на минатата година, мислев дека е време да одам понатаму, сепак, ме израдува новиот концепт – Шерифовиќ изјави додавајќи дека влијаела кај Саша Поповиќ да ја тргне  монотонијата за да се смени начинот на кој тече музичкото шоу.

Foto: Srbija Danas

– Сега кога секој има свои кандидати и кога ние работиме со нив, натпреварот добива вистинско значење –  признава Марија, додавајќи …

– Мислев дека ќе бидам многу строга, но бидејќи јас избрав одлични пејачи,  не треба многу да ги коригирам и „мачам“. За среќа, сите тие се одговорни и имаат многу ентузијазам за работа. Имам омилен и можам да кажам дека сум сигурена дека оваа година победникот е во мојата група “, заклучи Марија.

Останати вести од Радио Милева