Радио Милева
Се сеќавате ли на неа?

Беше првата водителка на „Ѕвездите на Гранд“, а еве како денес изгледа Инес Гавриловиќ (фото)

Беше првата водителка на „Ѕвездите на Гранд“, а еве како денес изгледа Инес Гавриловиќ (фото)
фото:инес гавриловиќ/принтскрин/јутјуб/пулс онлајн.рс

Таа се прослави во деведесеттите години на Пинк телевизија, каде водеше голем број емисии, меѓу другото, ќе остане запаметена и како прва водителка на музичкиот натпревар „Ѕвездите на Гранд“.

Инес Гавриловиќ беше позната како некој кој зборува многу брзо, па нејзините лапсуси често се случуваа и ги прераскажуваа, а таа никогаш не се грижеше за тоа. Всушност, тоа стана знак на препознавање, таа не можеше или не сакаше да се откаже.

фото:инес гавриловиќ/принтскрин/јутјуб/пулс онлајн.рс

Додека работеше како водителка, Инес не преферираше да се експонира во медиумите, особено што реши да се повлече од јавноста. Дури и денес таа одбива да комуницира со медиумите или да се рекламира во која било пригода, а веројатно е заситена од јавна работа, која очигледно била само една фаза во нејзиниот професионален живот.

Одлучи да води мирен семеен живот, се реализира како мајка и целосно се посвети на други работни места кои се далеку од очите на јавноста.

Останати вести од Радио Милева