Радио Милева

Беа четворица, останаа двајца: Еве кои Македонци испаднаа, а кои поминаа во „Ѕвездите на Гранд“

Беа четворица, останаа двајца: Еве кои Македонци испаднаа, а кои поминаа во „Ѕвездите на Гранд“
фото:инсатграм/звездегранда

Во вчерашното и најново издание на „Ѕвездите на Гранд“, во дуелите меѓу кандидатите беа и четворица Македонци: Огнен Здравковски, Мартинијан Кириловски, Стефан Величковски и Гоце Бошковски.

Жирито вчерашната вечер ја нарече македонска, но не сите од нив имаа среќа да поминат во следниот и потесен круг.

Огнен Здравсковски

Иако секој од нив беше одличен на сцената и беше тешко да се поверува дека било кој од нив ќе испадне, сепак тоа се случи.

Мартинијан Кириловски

Имено, Огнен Здравковки беше најбезбеден, бидејќи по дуелот беше директно пласиран. Но, Стефан, Маринијан и Гоце мораа во бараж.

Стефан Величковски

Гоце Бошковски

Среќата да продолжи понатаму ја имаше само Мартинијан, додека Гоце и Стефан за жал не беа меѓу полуфиналистите.

Останати вести од Радио Милева