Радио Милева
баба - авион...

Бабата на Дарко Лазиќ изгледа брутално добро: Сопругата му е вистинска бомба, ама да ја видите мајка и !? (ФОТО)

Бабата на Дарко Лазиќ изгледа брутално добро: Сопругата му е вистинска бомба, ама да ја видите мајка и !? (ФОТО)

Вереницата на пејачот Дарко Лазиќ, убавата Марина Гагиќ покажа како изгледа нејзината мајка Александра, со што остави многумина вчудовидени.

Имено, свршеницата на Дарко Лазиќ позираше во автомобилот со нејзината мајка, а фотографијата ја објави на социјалните мрежи.

Многумина прaшаа дали ова е постарата сестра на Mарина или бабата на Дарко, коментирајќи за тоа како изгледа бабата на малиот Алексеј, која изгледа толку многу младолико и атрактивно, што  и многу помлади од неа би и позавиделе.

Останати вести од Радио Милева