Радио Милева
должината ќе го усреќи...

Ава Карабатиќ објави наградна игра на Инстаграм: „Кој има најголем, тој ќе биде (нај)среќен добитник“ (ФОТО)

Ава Карабатиќ објави наградна игра на Инстаграм: „Кој има најголем, тој ќе биде (нај)среќен добитник“ (ФОТО)
Со денови се зборува за шок огласот, објавен од кандидатката за претседател на Хрватска, старлетата Ава Карабатиќ, како и за победникот кој ќе треба да има машкост со одреден број сантиметри за да има интимен однос  со неа.
По неколку најави во кои таа зборува за тоа што ќе добие победникот, а што оној  кој нема да го освои првото место, Ава додаде и нови правила:

„Извинете, ќе морам да ве разочарам, но вие постојано се жалите дека е глупаво за една апликација да избере добитник на подарок, па затоа решив, победник да биде оној со најголем. Досега рекордот е 27 центиметри. Ќе го објавам победникот јавно (ако сака тој)  на 01. 1. 2020 година“, напиша таа, додавајќи: „Утешна награда ќе има и за најмалиот и тоа во вид на бакнеж… Рекордот е шест сантиметри, досега“ –  додава ексцентричната старлета  Карабатиќ.

Останати вести од Радио Милева