Радио Милева
Фејсбук статус

Антонио Милошоски со порака од Инфективна: „Јас сум добар, благодарност до мединицскиот персонал кој се грижи за мене“ (ФОТО)

Антонио Милошоски со порака од Инфективна: „Јас сум добар, благодарност до мединицскиот персонал кој се грижи за мене“ (ФОТО)

„Почитувани пријатели, денес (30 јуни 2020) околу 16 часот  од домашна изолација бев примен на Инфективната клиника, заради повеќедневна покачена температура.
Други симптоми немам, дишењето е добро, апетитот и расположението исто така.

Вчерашниот тест покажа негативни резултати на Ковид19, но по препорака на специјалист од инфективна клиника, денес направивме уште еден тест, чии резултати се очекуваат во текот на утрешниот ден. Ве поздравувам сите, а на моето семејство и на медицинскиот персонал им благодарам за поддршката.

Благодарност до сите вас за поздравите и добрите желби за брзо закрепнување. Се гледаме наскоро, се надевам во добро здравје и со добри вести.
Ваш, Антонио Милошоски

Останати вести од Радио Милева