Радио Милева

Антонија Шола на прагот од петтата животна деценија ги крена нозете и покажа дека годините за неа се само број

Антонија Шола на прагот од петтата животна деценија ги крена нозете и покажа дека годините за неа се само број

Хрватската пејачка и композитор, Антонија Шола, неодамна ја промовираше својата нова песна насловена „Твоја“.

Шола е неуморна во богатење на музичката кариера, а на своите бројни обожаватели и следбеници како информации од работата, редовно им покажува и моменти од своето секојдневие во приватноста.

Овој пат 39 годишната пејачка на Инстаграм покажа како изгледа нејзиниот дом, но во прв план сепак е таа, опуштена и со кренати нозе во вис.

Тешко кој би помислил дека Шола наскоро ќе наполни 40 години и ќе влезе во петтата животна деценија, бидејќи според изгледот, ретко кој би и ги дал годините на оваа атрактивна дама полна со младешка енергија.