Радио Милева

Антонија Шола и Наташа Беквалац во исто: На која подобро и стои? (фото)

Антонија Шола и Наташа Беквалац во исто: На која подобро и стои? (фото)

Хрватската пејачка Антонија Шола деновиве ја објави својата нова песна и спот насловена „Битанго“, а пак српската пејачка Наташа Беквалац по бурниот семеен период, најпосле е посветена на кариерата и настапите.

Она што е заедничко кај двете пејачки е тоа што се одлучија да облечат ист модел на сандали и тоа во ист ден.

A post shared by Antonija Šola (@antonija_sola) on


Шола сребрените сандали на платформа ги искомбинира со коктел фустан, а се фотографираше на аеродром, додека Наташа исто така облече коктел фустан со кој ги спои истите санадли, а позираше во еден хотел.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Случајно или не, Шола и Ната имаат ист модел сандали на себе, кај која повеќе ви се допаѓа изгледот?