Радио Милева
изненадена

Анѓелка тргна со синчето во шопинг и не можеше да поверува што таму и се случи: Што ме снајде? (ФОТО)

Анѓелка тргна со синчето во шопинг и не можеше да поверува што таму и се случи: Што ме снајде? (ФОТО)

Српската актерка Анѓелка Прпиќ, нам позната од ТВ серијалот  „Андреја и Анѓелка“ доживеа пријатно изненадување во супермаркетот.

Всушност, таа отиде во шопинг со својот син Јакша, а додека бараше сè што ѝ треба за домаќинството, забележа нешто што мораше да го сподели со своите пријатели и следбеници.

Имено, малиот Јакша откако го  забележал ликот на неговата мајка на рекламниот бане,и пристапил на фотографијата и ја прегрнал.

Ако некој има со нешто послатко да пофалии, нека крене рака“ – напишала пресреќната и горда мама  Анѓелка.

Веруваме дека оваа сцена исто така ги разнежни и Вашите срца?