Радио Милева

Андријана Јаневска прашува: „Како ви се допаѓа мојата нова играчка?“ – Сите се согласија дека изгледа опасно! (фото)

Андријана Јаневска прашува: „Како ви се допаѓа мојата нова играчка?“ – Сите се согласија дека изгледа опасно! (фото)
фото:андријана јаневска/инстаграм

Во период на адаптација кон топлото време, пејачката Андријана Јаневска си обезбеди играчка со која ќе се разладува, забавува, превезува…

Станува збор за мотор од марката „Suzuki V STROM 1000“ со кој Андријана се пофали на социјалната мрежа Инстаграм.

фото:андријана јаневска/инсатграм

„Како ви се допаѓа мојата нова играчка?“ ги праша таа своите пријатели и следбеници, а сите се сложија дека изгледа опасно качена на големиот мотор, други пак, се изненадија дека таа воопшто управува со него.

Инаку, Андријана Јаневска деновите исто така откри дека работи на нова песна во своето домашно музичко студио.

фото:андријана јаневска/инсатграм

Дали и кога е музиката во прашање ќе произлезе нешто сосема неочекувано како моторов, останува да видиме….

Останати вести од Радио Милева