Радио Милева

Андрија Милошевиќ откри со која актерка би снимил екплицитни сцени

Андрија Милошевиќ откри со која актерка би снимил екплицитни сцени
фото: Андреја Демјановиќ

Српскиот актер Андрија Милошевиќ покажа дека е вистински професионалец и откри со кого би снимил снимил експлицитни сцени.

Актерот откри дека би можел да снима сцени со Пенолопе Круз, а неговата девојка Александра Томиќ откри дека нема ништо против.

„Дај Боже да биде со неа, баш би сакла“ кратко прокоментира Александра.

Александра и Андрија велат дека иако се актери по професија сакаат да гледат филмови во кино.

Останати вести од Радио Милева