Радио Милева
трпи за убавина

Андрија Милошевиќ отиде да ги среди веѓите, па се огласи со смешно видео: „Дали не боли? Боли бре, како да ти вадат око!“ (ВИДЕО)

Андрија Милошевиќ отиде да ги среди веѓите, па се огласи со смешно видео: „Дали не боли? Боли бре, како да ти вадат око!“ (ВИДЕО)

Актерот Андрија Милошевиќ ги насмеа сите со својотата најнова објава на Инстаграм. Имено, тој отишол на козметичар да ги средии веѓите, па целиот процес го снимал сè со камера.

По тој повод, тој испрати јасна порака до сите припадници на посилниот пол.

„Сите мажи треба да го испробаат ова. Ништо не боли, жими мајка“, иронично напиша Андрија, ама изразот на неговото лице говори повеќе од неговите зборови.

И кога сме веќе кај зборовите… Гледајте го кусото видео до крај, за да слушнете дали скубењето веѓи навистина боли или не?

Ако се прашува Андрија: „Дали не боли? Боли бре, како да ти вадат око!“

Останати вести од Радио Милева