Радио Милева

Анастасија Ражнатовиќ искрено признава:„Тоа ми е најголемата грешка“ (видео)

Анастасија Ражнатовиќ искрено признава:„Тоа ми е најголемата грешка“ (видео)
фото:анастасија ражнатовиќ/инстаграм

Пејачката Анастасија Ражнатовиќ, во изолација во својата соба, со своите следбеници на Инстаграм ги сподели најинтимните делови од нејзиниот живот, а со тоа откри која е нејзината најголема животна грешка.

Во чесна исповед, младата пејачка истакна дека е најдобро да се слушаш себеси, и еве како тоа го сфатила:

„Тоа беше кога имав 12-13 години, ми се допадна дечко и бев со пријателка која беше четири години постара и мислев дека е многу поискусна. Таа ме советуваше да му испратам стих. После тоа тој никогаш не одговори, ниту се видовме ниту слушнавме. Таа добро ме советуваше, а јас сакав да се самоубијам “, рече Анастасија, објаснувајќи дека е најдобро да се слуша само себе си.

Останати вести од Радио Милева