Радио Милева

„Ана Севиќ сама ми се јави да дојде во емисија“: Огнен Амиџиќ проговори за гостувањето на пејачката во „Амиџи шоу“

„Ана Севиќ сама ми се јави да дојде во емисија“: Огнен Амиџиќ проговори за гостувањето на пејачката во „Амиџи шоу“

По тешката сообраќајна несреќа Ана Севиќ беше гостинка во емисијата „Амиџи шоу“ каде отворено проговори за сообраќајната несреќа на нејзиниот  поранешен сопруг.

Иако можеби многумина помислија дека Огнен сам успеал да ја убеди Ана да биде гостинка во емисијата, сепак не било така.

Вистината е дека Севиќ сама побарала да се појави во емисијата и да ја раскаже вистината.

„Тоа се специфични работи. Ана сама ми се јави. Таа беше во ситуација да се обрати, има доверба во мене, сепак зборот си е збор. Тука немаше ситуација некој да ја монтира, прекинува или не знам што“ вели водителот на емисијата.

За потсетувње, откако Лазиќ доживеа сообраќајна несреќа често во медиумите имаше наслови кои ја обвинуваа Севиќ дека го изнверивла, дека не пуштала да го види свршеницата.