Радио Милева

Ана Николиќ облече тесен фустан и им прати порака на хејтерите кои ја нарекуваат дебела! (фото)

Ана Николиќ облече тесен фустан и им прати порака на хејтерите кои ја нарекуваат дебела! (фото)
фото:инстаграм

Ана Николиќ по породувањето прилично ги накачи килограмите, и поради тоа трпеше разни прозивки.

Секако, како и секоја жена, сигурно не и годело тоа да го слуша и чита, па затоа се потрудила да поработи на себе и резултетот е видилв на оваа фотографија.

Николиќ им прати поздрав на „хејтерите“ и со тоа даде до знаење дека веќе не ја повредуваат провизките упатени на нејзина сметка.

фото:инсатграм/ананиколиќ

Сепак, меѓу следбениците имаше и такви кои забележаа дека Ана користела фотошоп, за да изгледа послаба.

На фотографија се гледа дека Ана навистина изгледа доста послаба од претходно, но сепак повторно и се „закачија“ дека се фолира во врска со изгледот.

Останати вести од Радио Милева