Радио Милева
нова ѕвезда во списокот на стралетата

Ана Кораќ била во шема со Дарко Лазиќ додека тој бил во брак со Ана Севиќ?

Ана Кораќ била во шема со Дарко Лазиќ додека тој бил во брак со Ана Севиќ?

Старлетата во 2016 година била во исто време и со бизнисменот од Лондон, кој сега и се одмаздува за сите нејзини валкани игри и прељуби и фолк пејачот, кој тогаш беше во брак со Ана Севиќ.

На Кораќ и се допаѓаше  Лазиќ и сакаше по секоја цена да биде со него, без оглед на тоа што беше во врска со Мијатовиќ.

„Ана одлепи по Дарко, а и таа му се допаѓаше. Се сретнаа неколку пати, и се допадна неговиот боемски живот, па си зацрта декамора да биде со него како знае и умее. Тогаш таа беше со Филип, но не и беше грижа што ќе гоизмами, зашто беше опседната со Дарко. Преку заеднички пријатели се запознаа, разменија броеви и почнаа да се гледаат, иако Дарко во прв момент несакаше да бие со неа во врска, таа направи се за да го заведе.

Го распамети со нејзината вештина во креветот.Се виделе само неколку пати, но секогаш  средбите биле полни со страст, иако наскоро Дарко и се врати на својата сопруга Ана. Знаев дека Корасќ беше со Лазиќ додека бевме заедно, но не бев лут бидејќи таа ми беше само повремена комбинација, а не сериозна врска. Во една пригода дури и ја прочитав нивната кореспонденција каде си пишуваа како им било претходниот пат“ – рекол Филип, додавајќи:

„За мене тоа е минато, и се што е поврзано со неа. Сакам да продолжам да живеат нормално. Јас ќе докажам дека сум во право за сè што кажав за Ана“, завршил Мијатов. Лазиќ, од друга страна демантира и тврди дека никогаш не бил со старлетата.

Останати вести од Радио Милева