Радио Милева

Ана Кокиќ легна под нож и објави фотографија од болница со конци на лицето (фото)

Ана Кокиќ легна под нож и објави фотографија од болница со конци на лицето (фото)
фото:ана кокиќ/инстаграм

Српската пејачка Ана Николиќ беше незадоволна од своето лице, па реши да се ослободи од она што ја разнишува нејзината самодоверба.

Таа не се одлучи за естетска корекција, туку за една сосема поинаква постапка.

Поп-пејачката реши да ги отстрани бенките од нејзиното лице.

фото:ана кокиќ/инстаграм

Таа по операцијата објави фотографија на Инстаграм, па објасни како поминала постапката.

– Ако некој се прашува дали отстранувањето на бенките боли, ништо не боли. Не чувствував ништо “, објаснува Кокиќ од болницата.

фото:ана кокиќ/инстаграм

Конците се видливи на образите, а Кокиќ се чини дека е задоволна од резултатот по операцијата.

Останати вести од Радио Милева