Радио Милева
Реалност или местенка?

Александра Живојиновиќ тргна на концерт на Брена, а патем ја сопре питач па и’ побара некој динар… Еве како изреагира пејачката (ФОТО)

Александра Живојиновиќ тргна на концерт на Брена, а патем ја сопре питач па и’ побара некој динар… Еве како изреагира пејачката (ФОТО)

Александра Живојиновиќ присуствуваше и на првиот и на вториот концерт на Лепа Брена во белградска Штарк Арена, а втората вечер со неа беа Боба, Филип и мајка и.

Сепак,  Александра пред да дојде семејството се појави на влезот каде што беа собрани сите медиуми, а српските папарацо фотографи ја затекоа  во ситуација кога на пејачката и пријде еден питач, кој ѝ се приближи и побара од неа пари.

Александра застана, а потоа, без размислување од чантата извади неколку книжни банкноти и му ги даде!
Таа му даде на човекот околу 4.000 динари, или нешто повеќе од 30 евра.

дали тоа навистина беше питач, некој намерно пратен за медиумите да видат како ќе изреагира или целата ситуација беше исценирана со нејзино знаење заради оставање впечаток во јавноста…?

Погледнете само како е облечен „питачот“ па проценете и самите за што се работи!

Извор и фото: Телеграф.рс / Марко Јовановиќ