Радио Милева

Александра Суботиќ за својот наследник одбра име со библиско значење: „Конечно се договоривме“

Александра Суботиќ за својот наследник одбра име со библиско значење: „Конечно се договоривме“
фото: зоран илиќ/рас србија

Александра Суботиќ се породи пред некој ден и на свет донесе машко момче.

За наследникот, Суботиќ и нејзниот партнер го одбрале името Јован.

„Конечно се договоривме. Бебето ќе се вика Јован Распоповиќ“, напиша Суботиќ на „Инса стори“.

фото: инстаграм

Името Јован е старо, библиско име кое кај народот е познат уште од времето на еврјескиот пророк Јован Крстител.  Во буквален превод името Јован значи „Во милоста Божја“, „оној на кој Бог се смилувал“.

Некогашната реалити учесничка се породи во приватна клиника во Белград, а детето го доби со Пеца, бизнисмен од Нови Сад.

Останати вести од Радио Милева