Радио Милева

Александра Радовиќ изгуби драга пријателка, а со прошталната порака ги натажи следбениците

Александра Радовиќ изгуби драга пријателка, а со прошталната порака ги натажи следбениците

Драга и блиска личност на пејачка вчера (11.07) ја изгуби животната битка, а Александра Радовиќ е неутешна.

Сопственичката на еден од најубавите гласови во регионот, загуби блиска личност во својот живот.

Имено, нејзината пријателка Олгица ја напушти прерано, а Александра за тоа ги извести своите следбеници на Инстаграм дека ова е тежок ден за неа и ги замоли да се помолат за нејзината душа.

Денес се простив од својата другарка… Жена полна љубов, живот и радост… мајка на два ангели…Најубава насмевка и русокоса во Белград. Непресушен извор на оптимизам и снага… Ве молам, драги пријатели, да се помолите за душата на овој Божји слуга, Олгица, жена лавица и мој пријател, засекогаш, напиша  Раденовиќ.


Пејачката објавата ја дополни и со фотографија, односно цртеж веројатно од децата на покојната.