Радио Милева

Александра Пријовиќ сака да роди и ќерка, но засега не семее да забремени

Александра Пријовиќ сака да роди и ќерка, но засега не семее да забремени
фото:инстаграм/александра живојиновиќ

Пејачката Александра Пријовиќ гордо истакнува дека ужива во улогата на мајка, а раскажува и дека на нејзиниот наследник Александар почнале да му растат заби.

Александра не се надевала тоа да се случи толку брзо, но бабата ги пронашла и ги израдувала сите.

-Баба, мојата мајка, ги пронајде, вели Александра во „Премиера“, па додаде дека по машко сака да роди и девојче.

фото:инстаграм/александра живојиновиќ

Меѓутоа, тие планови мора да се одложат за уште барем две години.

-Не смеам поради царскиот рез најмалку две години, и тогаш нека биде ќерка, со насмевка заклучува пејачката.

Останати вести од Радио Милева