Радио Милева

Александра Пријовиќ откри кои критериуми треба да ги исполни дадилката на нејзиниот син

Александра Пријовиќ откри кои критериуми треба да ги исполни дадилката на нејзиниот син
фото: владимир шпорчиќ

Александра Пријовиќ после породувањето почна полека да се враќа на телевизија.

Меѓутоа, како што вели станала од оние жени кои често гледаат на „часовник“ и едвај чека да се врати дома.

За тоа време нејзиниот син го чуваат или бабите или дадилка.

фото: ана паунковиќ

„Најчесто го оставаме кај мојата мајка или мајката на Филип, а често со него е жената која го чува и која ја сметаме како член на семејството. Александар стана омилен член на нашето семејство, па сите сакаат да поминуваат време со него“, вели Пријовиќ и откри кои критериуми мора да ги исполни дадилката за малиот Александар.

„Да биде грижлива, да сака деца и да најдобар начин учествува во неговото растење. Баш и таква најдовме“ вели пејачката.