Радио Милева

Александра Пријовиќ и Филип Живојиновиќ купуваат стан за нивниот наследник

Александра Пријовиќ и Филип Живојиновиќ купуваат стан за нивниот наследник

Александра Пријовиќ и Филип Живојиновиќ во март ќе станат родители на нивното прво дете, односно син.

Пејачката ги откажа сите настапи и ужива во нејзината бременост. А заедно со Филип одлучија синот да се вика Александар.

Меѓутоа, српските медиуми пишуваат дека Александра во договор со Филип се одлучиле на нивниот наследник да му купат стан во Белград.

Со оглед на тоа што Александра добро заработува, но и со останатите пари од свадбата, пејачката одлучила на време да го обезбеди својот син. Така да, малиот Александар следната година ќе има имот на свое име.

„Александра си дозволува онолку колку може. Не сака да бара од никого помош. Горда е и сака се сама да реши. Бидејќи сега е на породилно отсуство, се посвети на семејството. Во последните денови се распрашуваше за продажба на станови во елитнитиот дел на Белград каде што планира да купи стан и да го препише на малиот Алкесандар. Филип се согласи со таа идеја“, изјави извор за „Курир“.