Радио Милева

Александра Пријовиќ и Филип Живојиновиќ го открија името на бебето

Александра Пријовиќ и Филип Живојиновиќ го открија името на бебето

Александра Пријовиќ и Филип Живојиновиќ во март следната година ќе станат родители на нивното прво дете односно момче.

Пријовиќ беше гостинка во една емисија на Гранд, а воедно тоа е нејзино последно појавување до породувањето.

фото; Глоси

Александра во емисијата ексклузивно откри дека детето ќе се вика Александар.

Пријовиќ откри дека името го одбрал Филип.

„Името го предложи Филип, а јас со воодушување прифатив“, изјави пејачката.