Радио Милева

Aлександра Пријовиќ го покажа трудничкото стомаче во петиот месец од бременоста (фото)

Aлександра Пријовиќ го покажа трудничкото стомаче во петиот месец од бременоста (фото)

Александра Пријовиќ во јуни го кажа судбоносното „да“ и официјално стана госпоѓа Живојиновиќ.

Пејачката ужива во својот брак со Филип Живојиновиќ, но и во бременоста на своето прво дете.

Досега Пријовиќ се облекуваше во модни комбинации кои го покриваат нејзиниот труднички стомак. Сега пејачката е уловена како се шета со нејзиниот сопруг и кум.

На фотогорафиите се гледа трудничкото стомаче на Пријовиќ, а еве како изгледа во петиот месец од бременоста.