Радио Милева

Александра Пријовиќ е бремена: Боба Живојиновиќ им ја организираше свадбата, а сега од медумите дознал за приновата!

Александра Пријовиќ е бремена: Боба Живојиновиќ им ја организираше свадбата, а сега од медумите дознал за приновата!

Александра Пријовиќ на 21 јуни го кажа судбоносното „да“ и заплива во брачните води со Филип Живојиновиќ.

По месец ипол од свадбата, пејачката откри дека е бремена и тоа е втор месец од бременоста, што значи дека била бремена на свадбата.

Александра и Филип за бремноста дознале пред 3 недели, а оваа информација ја кријат од јавноста и блиските пријатели. Веста за бремноста на Пријовиќ ја открил пријател близок на Живојиновиќ.

Нејзиниот свекор Слободан Боба Живојиновиќ кој ја организираше целата свадба, не знаел дека ќе има принова во семејството, па оваа вест ја дознал од медиумите.

„Воопшто не сум известен. Ја немам таа информација. Еве дознав од вас“, изјави збунето Боба.

фото: Блиц

Од друга страна, Лепа Брена ја потврдила веста дека Пријовиќ е бремена.

фото: р.ристиќ

„Сите сме многу среќни“, изјави Брена.